En god man

Vissa människor behöver ”en god man” här i livet, någon som hjälper en när man inte bemästrar vardagsproblem. Nu är jag så gott som säker på att vi alla behöver det, några för att fylla i en blankett till Tillväxtverket (moi) några till att byta vinterdäcken (moi) och några till att köpa skor (moi) etc etc.

Ni kanske är förvånade över min efterfrågade sko-köpar-hjälp, men så här ligger det till. 75% av gångerna då jag köper skor så köper jag fel storlek. 75%!!! Det måste bero på något lurt i min barndom för faktum är att de antingen är för små eller för stora (alt. jag är galen)

Det fina i kråksången är att sönerna Aidan har 1/2 storlek mindre fötter än mig och Armand 1/2 storlek större. Ja jag tror faktiskt aldrig att de köpt sig ett par skor själva.

Idag har jag köpt ett par jag-går-runt-sjön-skor. Goretex med räfflad sula. Nervöst går jag runt och försöker trösta mig själv på förhand, att jag valt rätt och inte alls behöver ”en god man” i just detta ärende.

PS: Hur ändrar man ämbetet ”en god man” till ickebinärt?

2 thoughts on “En god man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *