Lite benspinn & mycket sol

Det är semester och på semester ska man sova länge. Det är lättare sagt än gjort och jag är uppe vid 06.00-snåret och kokar mig starkt kaffe. Vädret är helt underbart även om jag var nöjd med det Luleå hade att erbjuda. Eftersom semestern bjuder på mycket gott bröd, gott vin och goda måltider så har jag lärt mig att jag måste hitta en motvikt till ”det goda livet”. Idag sätter jag mig på cykeln med Loic och han spinner iväg och ser glad ut samtidig som jag får en känsla av att spy. Jag hänger omöjligt med i hans bentag, men då är hans ben typ dubbelt så grova som mina.

Vi går sedan ner på stranden och det är stekhett. Niceborna själva är lite missnöjda och tycker att det är lite si-så-där med vädret, men jag tycker det är galet varmt. Vi stannar där i två timmar, ja ingen av oss vill bränna sig.

Ikväll möter vi upp med Luleå-Inpuls-cheferna som också är här i Nice. Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *