Återvändandet

Det är alltså dags att flyga hem. De flesta turister besöker stekheta Nice i Juli och Augusti men själv har jag börjat älska vår, vinter och höst istället. I princip har vi haft 25 i skuggan mitt på dagen, men på kvällen så har de svalnat av till 20 = en dröm. Visst, här kan det komma in lite regn och storm, men ändå.

Planet går först vid 16:00 så vid städar ur lägenheten på förmiddagen, tar oss en promenad på stan och hämtar lunch och tar till slut farväl. Jag står på balkongen och filmar, bara för att minnas… När ses vi igen? Jo just det – till nyår!

Resan hem har gått bra hittills (vi sitter nu i loungen i Stockholm) förutom att A: paret som hade bokat extra benutrymme vid nödutgången ÄVEN hade panikångest för nödutgångar. Zeb och jag tog deras platser och innan allt var fixat så blev vi sena. B: Mannen som satt i planets mitt ville gå på toaletten längst fram i planet, kunde inte förstå varför flygvärdinnan med matvagnen inte kunde backa hela vägen. Han försökte få med oss andra i ”dålig service” men misslyckades. Folk är för bortskämda och borde veta hut.

Nu längtar jag hem. Musse hämtar oss på Luleå Airport. I morgon är en HELT NY DAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *