”Konst i det gröna”

Det är söndag och även den dag jag brukar tillbringa med vår dotter Amoranda. Vi möts upp på gymet vid 10:30 och kör en timmes uppiggande pass för att sedan promenera hem till oss för att laga en stärkande lunch. Det blir en härligt chili con carne (dessutom lunchboxar för både henne och oss)

Det är söndag och den har mer att bjuda på. Ja en helg om året så arrangeras ”Konst i den gröna” och vi spatserar runt bland både amatörer och etablerade konstnärer och deras alster. Amoranda vill förstås köpa allt fint hon ser (speciellt om tavlan innehåller färgen lila) och har svårt att förstå att jag inte kan hala fram 7000:- så där med ens.

Men vi inspireras, säger jag till henne. Vet ni att jag och Amoranda har haft två konstutställningar ihop. Då hon var flicka så målade hon massor med underbara motiv som jag sedan satte ihop och tillsammans så målade vi dem granna. Men det har hon glömt, då jag försöker få henne till en come-back. Vi får se. Hösten måste ju bjuda på något nytt och spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *