Gym-besudling & en annalkande fetischism

Jag är osäker på om kvinnor och män har liknande omklädningsrums-rutiner MEN jag är inte helt komfortabel med männens. A: Somliga använder inte skåpen utan lägger ut metervis med gymkläder på bänkar. B: Somliga duschar inte utan trär sina kläder direkt på sina svettiga kroppar efter passet. C: Somliga RAKAR sig i bastun. D: Somliga filar sina fötter i bastun och dusch. E: Somliga borstar tänderna/ blåser snor/ harklar slem i duschen så att diverse sekret rinner en förbi.

Nu kanske nu undrar hur detta påverkar mig förutom att jag blir psykiskt sjuk? JO nu är det ANDRA gången som jag får fotsvamp, och jag citerar ”Fotsvamp orsakas av trådsvamp som kallas dermatofyter. Svampen trivs i varma och fuktiga utrymmen, till exempel på fuktiga golv eller i svettiga strumpor och täta skor. Det är särskilt lätt att få fotsvamp om du idrottar mycket – svett och mekaniskt slitage gör dig mer sårbar för både svamp och bakterier”

Lösning: Idag tog jag tjuren vid hornen och köpte mig ett par dusch-tofflor. De är sjukt fula MEN jag ska säga till alla att de är av märket Gaultier. PS: Det finns en stark kur på apoteket som gör att fotsvampen försvinner på blott EN behandling så nu räknar jag med att jag aldrig kommer att få det igen. PS2: OMG – Det kändes konstigt att duscha naken i ett par skor. Nästan som om det är på väg att bli en fetischism. PS3: Låt oss hoppas att det är nyhetens behag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *