En portal har öppnats, ja efter gårdagens jag-häller-ihop-alla-mina-parfym-slattar så kan inget stoppa mig. Idag ger jag mig på kryddhyllan. Det är liksom spridda skurar i vad som rört bland dessa så varför inte tänka ”jag fyller alla burkar till brädden – kosta vilken krydda som helst” Jag försöker göra mitt bästa, men ibland blir ”wok” och ”vildmark” liksom en fusion som jag här framöver med största säkerhet kommer att uppskatta. #pikant. Jag hittar en stor påse ”Herbes de Provence” och eftersom franska örter TYP passar till allt så toppar jag upp varje burk med detta.
Ta en titt i din egen kryddhyllan, ja jag vill inte höra att du har mindre än 10 burkar som hjälper dig i köket!!! Nu låter jag sträng och jag är det också. HÄR beställer du fina färska kryddor.
PS: Jag är INTE ansvarig för Tony Chacheres Creole-krydda, nej det låter inte min man mig slänga FAST jag är helt säker på att det rör sig om en glutamat-gomorra-mixatur.