En helg har öppnat sig

Zeb åker men Kristo till en slalombacke denna helg. Men eftersom jag är både lift-åknings-rädd, nedför-backen-åknings-rädd, har en ful slalomutrustning (i olika miss-matchande röda kulöreter), är fot-kall, rädd att bli svedd av sol, lätt att få kalla händer, rädd för att bli kissnödig och måste ta av sig en halv utrustning för att kunna lätta på trycket samt halvblind i den vita backen – så väljer jag att stanna hemma istället.

Jag tar tillfället i akt med att komponera, det går riktigt bra på den fronten nu och jag har 4 låtar klara för nästa projekt!!! På kvällen så hör Liz av sig och vi klär oss fina, gör oss en drink och går sedan ut på lokal för att äta gott.

Helgen har öppnat sig och det har jag också gjort. Hoppas ni har det bra också. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *