En längtan efter Rivieran

Våren har dragit sig tillbaka och en vit filt av snö har brett ut sig över vårt norrbottniska landskap. Gränsen till mitt andra hem Frankrike är stängd, men jag följer ändå väderprognosen dagligen. Jag ser att nattemperaturen nu är över 10 grader, dvs nu är med galet skönt där. På dagarna pratar vi om typ 18 grader i skuggan och jag längtar och längtar efter öppnade gränser igen.

Jag försöker ställa mig i de solstrålar som sticker in genom fönstret och låtsas att jag sitter där i Nice på min balkong. Men lite champagne. Men några ostron.

Som krona på verket så sätter jag på lite underbar fransk musik och förtrollning är nästan så där. À bientôt!

https://www.instagram.com/p/B-ewAUbnpG5/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *