Färden hem

Hemfärden går väl bra. Men ni läser rätt, ”väl” är inte himlastormande bra, utan sisådär. Varför? JO: då vi kommit fram till Stockholm så har planet kört fortare än beräknat. Det innebär att vi med god marginal skulle hinna boka om oss till en tidigare flight, men… det går inte (säger de) Det har gått många gånger tidigare men inte nu. Det spelar ingen roll att vi har guldkort, nej det är bara att vänta i tre timmar tills flighten vi bokat går (även om planet bara är halvfullt)

Om vi på vårt jobb får en avbokning och kunden därpå redan sitter i soffan så tar vi ju givetvis hand om den kunden. Det innebär ju i sin tur en eventuell chans att en ny kund kan få dess tid (ni fattar logiken va, att om vi fått flyga med en tidigare flight, kanske SAS hade kunnat sälja våra platser på kvällsflighten)

Som krydda på allt, så blir kvällsflighten försenad i 45 minuter och vid midnatt jobbar vi i Luleå. Så det gick väl bra…

2 thoughts on “Färden hem

  1. Hej!

    Jag känner så väl till det du beskriver och det som är så trist är att de flest andra flygbolag gärna låter om man har guldkort att åka med en tidigare flight om det går och finns plats. Dock så gick det en gång när jag reste med SAS från Oslo, fast det berodde då på att jag hade en plusbiljett. Vi får se hur det går när SAS går in i en annan allians.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *