1: Marinera fläsk skuret i tjockare baconskivor i en blandning av 1 dl Korean BBQ/ Bulgogi Marinade + 1/4 dl soya + 2 msk ostronsås + 1 msk Gochujang/ Koreansk chili pasta och 2 pressade vitlöksklyftor. Låt står.
2: I en skål blandar du 1/2 dl olivolja, svartpeppar och flingsalt: Ta sedan ett litet blomkålshuvud (2 pers) och skär det i fyra delar. Smörj in delarna med oljeblandningen och sätt in dem i ugnen på 200 grader (30 min)
3: Skala ett äpple och skär det i klyftor. Addera 1 tsk Korean BBQ/ Bulgogi Marinade i oljeskålen, en liten nypa chilipulver och släpp sedan ner äppelklyftorna i skålen, rör om och låt stå. När blomkålen vart inne i ugnen i 15 minuter så sätter du även dit äppelbitarna på plåten.
4: Skala en palsternacka och med hjälp av en osthyvel så hyvlar du sedan lite ”spröt”
5: Gör en sås av 3/4 dl majonäs, 1 dsk Ssam Jang/ Korean Seasoned soybean paste, 1 dsk sesamolja och hackad koriander.
5: När blomkålen och äppelbitarna vart inne i typ 25 minuter så slänger du fläsket i stekpannan och bryner dessa gyllene. OM du kan så friterar du samtidigt palsternackan gyllenkrispig i rapsolja och lägger den sedan på ett hushållspapper för att droppa av.
6: Garnera din tallrik vackert, kanhända med ett stort salladsblad som bas.