M. Night Shyamalan

Så här blir det rätt ofta: att då jag tagit en paus från gymet – så blir det svårt att återvända. Men idag gaskar jag upp mig och går med stampande och smått sura steg iväg dit, bara för att på hemvägen förvandlas till något bättre och istället göra hoppsa-steg av glädje.

Zeb har lagat god middag åt mig då jag kommit hem och i kväll blir det en skön soffa som väntar. PS: Jag hade hoppats på M. Night Shyamalans nya film ”Knock at the cabin” MEN återigen misslyckas han. Det är nåt med själva kontentan av filmen som inte knyts ihop på rätt sätt, nej jag borde ha fått vara med och skriva om slutet (jag har redan två slut som är så mycket bättre)

Men jag måste ändå ge honom applåder för ”Sjätte sinnet” och ”Unbreakable” ja dessa två filmer har liksom stannat kvar. Vilka av hans filmer gillar ni bäst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *