Suss fyller sextio

Idag bilar vi till Pite då Zebs syster Suss fyller hela 60 år!!! Hurra. Jag minns ett läger på Arnemarks Läger (dit kristna föräldrar sände sina barn om sommaren för att får en kristen miljö/ det gick som det gick) då jag mötte henne för första gången. Hon hade eldrött hår (som hon förnekat och färgat mörkbrunt sen dess) och hade adopterats till Zebs familj från Berlin då hon var i lågstadie-åldern.

Då vi pratar om det idag sa hon att hon minns mig som bitchig, men jag minns det helt annorlunda. Som att jag tyckte att det var spännande och exotiskt med hennes hårfärg och svensk-tyska. Jag vet inte vem som har rätt. Vad jag vet är att jag idag hamnade på en släktfest. På ett ställe där alla sände ut kärlek och där vi firade Suss om kommit till oss för att det var ämnat så. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *