2 nya vänner

Jag har fått två nya vänner idag. Jag tror inte att de själva vet om att de nu är mina vänner – men ändå… Det ena är mannen på blomsteraffären. Har förstår på mitt uttal att jag är en utlänning och helt plötsligt börjar vi jämföra blomnamn på franska/ svenska. Jag tar en bukett av de la fleur de pivoine (pion) Han ser galen ut på ett uppfriskande sätt och tankarna leder mig till Michael Richards som spelar Cosmo Kramer i Seinfeld.

Vän nummer två är den nyinflyttade kvinnan i lägenheten bredvid. Hon är liksom blyg som en viol men idag har hennes nätverk lagt av och hon vill INTE jobba på kontoret i Monaco idag utan jobba hemifrån. Jag är just på väg ut på en löprunda men ger henne tillgång till vårt bord/ lösenord/ nätverk. Hon blir så rörd av min gästfrihet att hon darrar på rösten. Jag bjuder över henne på vin på eftermiddagen men hon måste jobba till 19.00 men tackar ja till en annan gång.

Två nya vänner, en ny rosa t-shirt i exakt den rosa färgen som är perfekt för mig från Agnes B, en par jeans (jag köpte för stora sist, så de ska Nathan få om han nu bara hör av sig) och ett diskret knivställ. Tänk vad mycket denna månad hittills haft att bjuda på och det är ju bara den 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *