Varje klimatzon har sitt plus och minus och även om jag har lite svårt att tänka ut vad som är dåligt med syd-Frankrike så väljer jag konstigt nog värmen. Jag är rätt ljushyllt och får smörja min mig med 50 i solskydd varje dag och jag dryper av svett så där efter lunch (och då har vi ännu inte kommit in i högsäsong) MEN varje minus kan göras om till ett plus och just därför så har vi ändrat badtiderna till 08.00 – 12.00. Då är värmen perfekt och stranden är inte så packad .
På plussidan så är MATEN något alldeles fantastiskt vare sig man lagar mat hemma (ingredienserna är toppen) eller går på restaurang. Idag lunchar vi på mitt favvoställe O’ Quotidien ja jag dristar mig att kalla detta fantastiska ställe för min kvarterskrog även om den inte riktigt ligger just på min gata. Jag äter typ världens godaste lamm och Zeb en risotto med mangold. Mmm.
Vad är minus där du befinner dig? Hur kan du göra som det till ett plus?