En doft av Paris

”If it makes you happy, it´s not a waste of time” är ord som följt mig denna helg. De dyker upp i mina flöden och idag går jag förbi ett skyltfönster här i Paris, där orden är skrivna på glaset!

Saker som idag gör mig lycklig = Shopping! Jag får mig ett par puder-rosa strumpor, två tröjor från APC och ett par sidenaktiga naturvita kalsonger = lycka!

Dessutom går ja in på Byredos flaggskepp här i Paris och testar alla intressanta dofter samt kommunicerar med en galant man med stor kunskap (= lycka) Jag bestämmer mig för att jag NÄSTAN är värd denna doft, men bara nästan = den är svindyr. Borde jag starta en crowfunding? PS: Swisha gärna!

Lycka är även då parfymlabbet i Frankrike ringer upp mig idag och vi dividerar runt den doft jag själv skapat – ”Saint Mió”. Jag drar bort några ml av ek, adderar några toner av hemliga ingredienser och ska snart få hem ett prov på den. Can´t waaait! Den parfymen kommer ut lagom till min nästa show i limited editon och det gäller för er att vara snabba med er reservation då den kommit ut! Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *