Action i soffan

I natt är sista natten i den lilla kubformade gästlägenheten som vår bostadsrättsföreningen äger. Borta är tack-och-lov alla förskräckliga blomster-arragemang MEN belysningen är fruktansvärd (#gaydrama) och man ser 20 år äldre om man har oturen att se sig i spegeln. SEDAN är det ett fläktsystem som mest troligt Satan skapat, ja ovanför gästsängen löper ett rör som ger ifrån sig ojämna ljud som ibland låter som hagel och ibland som en pervers telefonstönare (finns telefonstönare nu för tiden eller har de upphört sedan mobiltelefonerna tog över och numren blev synliga?) MEN i morgon har vårt golv torkat och vi flyttar hem.

Vad gör man i en sån här liten lägenhet om kvällarna då Coronan liksom plomberat vår stad? Jo man tittar på serier. Mitt första TV4/ C-more tips är:

Vill du få en adrenalinkick av Londons kriminella? Igår såg jag (TV4-play) avsnitt 2 och mellan 29:00 – 34:00 finns en helt otrolig ”slaktar-scen” som än idag gör att jag får puls. Så väl-koreograferad och blodig att jag blir helt imponerad! (och det finns flera) Mycket nöje…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *