Ålders-komplikationer

Vi har fått tillbaka bilen efter det att den havererat. Det visade sig att vi ”glömt bort” att serva den de senaste fem åren och att bilar visst behöver oljepåfyllning etc. Men de lyckades rädda den = Halleluja! Jag tänkte sedan vara snäll med bilen och ge den lite motorvärme, ja sån lyx har jag heller aldrig kostat på den. MEN. Det visade sig att uttagen var utbytta och att jag inte förstod hur man skulle slå på dem.

När jag rådfrågade en granne om saken så insåg jag hur gammal jag blivit och samtidigt så föddes i mig en stor kärlek till alla äldre människor som jag delar garage med. Nej det är inte bara att trycka press play nu för tiden. En app ska laddas ner, och visst kan jag det. Men i appen ska en kod beställas och visst klarade jag det med. MEN sedan skulle en acceskod fyllas i OCH VAR FÅR MAN TAG I DEN DÅ. Bilen behöver kärlek och värme NU, inte om hundra år!!!.

Får tillslut reda på att man ska maila en viss Rolf om saken, att han ska ge en koden så att man kan fortsätta fylla i sin ZPark-iq-test för att någon gång i framtiden få lite värme.
Hatar att bli en gammal (grinig) gubbe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *