Att ladda batterierna

Hur laddar man egentligen sin I-phone. Min man och jag har två helt olika teorier. Han dutt-laddar den av och till för att inte slita ut batteriet, själv så laddar den då jag sover. Vem har rätt? Ingen som vet…

Hur laddar vi egentligen vår kropp? Här vet jag att det inte finns något rätt eller fel MEN jag kan tipsa er om mina laddnings-tips:

A: Snooza inte. Kliv bestämt upp då klockan ringer. Drick något hälsosamt (själv pressar jag grönsaker och frukt) som start och en espresso är självklar. Fortsätt med frukosten.

B: Rör på er innan jobbet. Själv föredrar jag 45 minuters promenad för att rensa huvudet.

C: Gör matlådor klara så att ni slipper att vara spirituella med andra på din lunch, nej dra dig tillbaka då och fokusera på ditt jobb. Finns en dagbädd i din närhet = ta en powernap.

D: Träna 5 gånger i veckan. Variera mellan det du tycker är kul.

E: Dra dig tillbaka och zooma ut på kvällen om du ska jobba dagen efter. Läs en bok, se en serie på teven eller lyssna på musik. Själv lyssnar jag just nu på Nils Frahm, för jag har kommit hem från jobbet/ ätit middag och ämnar nu gå upp i ingenting.

Många säger att det är min ålder som gör att jag måste disponera min energi på detta sättet, men jag har liksom alltid gjort det så länge jag kan minnas. Man behöver inte vara 100% hela tiden, men se till att du är det då du ska uträtta något.

Det finns många sätt att ladda batterierna på – hur gör du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *