Balans + nya musiksläpp

OK idag är första dagen i resten av mitt liv. Nu kör vi!

Tja de sista veckorna har blivit rätt partajiga och nu är det dags att åter finna balans mellan sömn, vaken alert tid, träning, powernaps, balanserad kost, alkohol, sex, en bra bok, vänner, egen tid etc. etc…

Med en plaskblöt rygg så traskar jag här hem efter ett spinningpass. Där väntar en nyttig sallad och en härligt köttig fransk korv!

Fitness GIF - Find & Share on GIPHY

Medan jag nu finner balans i tillvaron (ja ”Garbotized” veckan tog på krafterna) så händer det även musikaliska saker bland mina vänner och bekanta. The Magnettes släpper ”American” (och hamnar på svensktoppen?) Grattis till bra låt och video!

Tobey min vän är med i gruppen Skaburbian Collective och har nu släppt coola ”Freebird” där man även ser hans son Caspian! Grattis!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *