Bluff & båg

I mitt fb-flöde så varnas jag med meddelandet och fakturan ”OBS !!!!!! Till alla jag känner: Blockera numret/ 08-12139549/ Om du svarar så skickar de en räkning fast du inte beställt något….. och du kommer heller inte fram när du försöker ringa dem ??? ”

Jag min klantskalle (som en gång just råkat ut för detta intermezzo tidigare) försökte därefter blockera detta förmodade lureri-nummer men misslyckades. Hur gjorde man igen? Då använde jag min ärthjärna och ringde upp numret för 1 sekund för att därefter kunna blockera det (ingen hann svara tack&lov)

Typ 1 sekund därefter så satte min telefon igång att ringa med okända nummer, ja jag antar att jag slängt fram en blodig biff till en svältande tiger.

Jag blir ledsen då jag förstår att folk på rikt jobbar med att blåsa andra människor på pengar… Ingen tanke på varken sitt eget karma eller en medmänniska. Jag hoppas att Coronan tar luften av dem!

Som krona på verket så dyker även ett mail från ”DN” upp i min mail där de utlovar guld och gröna ängar. Det trots att just DN avslöjat denna bluffabrik (som ligger bakom mailet) och hur cyniskt de utnyttjar oss människor som på något sätt ändå tror gott. Läs mer här!

PS: Till er som gjort denna ”DN” bluff-annons vill jag påpeka att TENNIS inte stavas ”tenniss”. (PS2: William Skarsgård? Det heter väl ändå ingen av Stellans pojkar? Buu!)

2 thoughts on “Bluff & båg

  1. Jag gjorde ett nyupplägg av numret. Sedan gick jag in på numret och blockerade det. Som ägare skrev jag ”Skurk”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *