Då är man igång

Jaha då är man igång då igen. Jag går upp 05:30 för jag behöver ta en tur runt sjön (för att kontrollera att den finns kvar) för att sedan ta mig an berget av jobbets räkningar som tornat upp. Allt detta behöver göras SAMT ringa Telia som har ”gjort om” vår telefoni. Från och med i höst så slutar Telia med sina koppartrådar och all telefoni går därefter via mobilnummer. Det innebär att du fortfarande kan ringa salongens nummer (0920-10088) bara för att sedan bli omkopplad till ett mobilnummer. Det här har INTE gått lika smidigt som vi var lovade och salongen har inte kunnat ta emot samtal under den senast veckan. Bu! Men på lunchen löser jag det genom att cykla till Telia och få ett nytt sim-kort.

Men jag är glad att sjön finns kvar, att jobbet finns kvar och att min stad finns där och längtar efter sommar. Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *