Dagens ”tips” ang bluff, fakturor & annan skit

Tips: Starta en organisation med ett namn som låter snarlikt alla andra. Varför inte ”Företagarförbundet”? Låter likt ”Företagarna” och ”Frisörföretagarna”. Ring sedan runt när det är stress (t.ex i jultider) till olika salonger och fråga om de vill stödja ett upprop mot regeringen om elpriserna. Spela in frisörens röst så att den finns på band och att den säger ”ja” och varför inte till det stora paketet? Sätt 15 dagar på att kunna överklaga medverkan (varför inte sända ut fakturan i mellandagarna?) och du har en lysande affärside!

Det stora paketet visar sig vara två fakturor på 4000:- vardera och de går inte att överklaga. Vårt ”bidrag” går alltså inte att ta sig ur och dessutom blir man automatiskt medlem i en ”partipolitiskt obunden intresseorganisation”.
– Kära Företagarförbundet, jag hoppas att karma når er inom kort. Ni har nu gjort att jag tror allt mindre på världen, samt att vi hädanefter kommer att ta för givet att de som ringer oss har ont uppsåt. Men tack Gud, tack ändå för karma!

1 thought on “Dagens ”tips” ang bluff, fakturor & annan skit

  1. Lätt att tappa tron på mänskligheten. Så länge man själv gör saker med ett öppet hjärta så ger det i slutändan positiva vibes som sprider sig! ❤️🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *