Dagens biljett & boktips!

Jobbar halv dag för att sedan gör mig redo för ett sista sång-pålägg till albumet ”I dur & moll längs Vitåälven” Jag blir extra glad då jag ser att premiären på föreställningen nu är slutsåld och detta för även bli en påminnelse för er som inte redan bokat plats att köpa en för lördagens föreställningar. Gör det här! Det verkar i dagsläget finnas 15 platser kvar till matinén och 31 platser till lördagskvällen.

JO för er som ej läst/ ljudboks-lyssnat på Pascal Engmans serie om Vanessa Frank så kan jag tips om det. Har bara hunnit med den första ”Eldslandet” (mycket spännande och bra) och har nu kastat mig över ”Råttkungen” Det verkar finnas 6 böcker i serien och dessa lär förgylla min höst. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *