Dagens drama

Så här solbränd och lätt bedagad ser jag ut då jag satte mig på planet 10.00 denna morgon (ja vi hade vin-kavalkad i går) och för ett ögonblick så var jag nästan hemma i Luleå.

MEN Nice flygplats hade totalhaveri på sitt datasystem vilket gjorde att alla checkades in manuellt och det gick inte riktigt som de tänkt sig. Nej det stämde inte då de räknade papperslappar och antal passagerare och så där höll det på… Tre (TRE!!!) timmar senare (vi satt lydigt på planet, tack och lov på rad 1) så lyfte vi bara för att komma till strejk-kaoset på Arlanda, där vår flight hade lämnat oss för länge sedan.

Efter 50 minuter i telefonen med SAS (kom aldrig fram i kön) och i SAS-kön på Arlanda (som stängde medan vi stod i kön) så blev vi till sist ombokade till en senare flight och kom till Luleå till sist.

Sämst: Chaka-L har en annan flight via Köpenhamn och där tar strejken över. Det visar sig att hon måste stanna i Danmark tills på onsdag då nästa lucka har öppnas sig. Panik!!!

Bäst: Vår Prins Carl Philip är med på vår flight och vi hälsar förbryllat på varandra, ja vi har träffats och surrat förr – men jag tror tyvärr inte han kände igen mig. I min fantasi (eller är det fantasi?) så gör jag istället om det till att han stalkar mig och jag blir orolig att Sofia ska bli ledsen (ja hon är också på planet och är så söt) och att Prinsessan Madeleine och Chris (som också sitter invid) ska ha en högljudd intervention med Prinsen för hans beteende OCH att Lussan Gottlieb (som sitter bakom mig) ska kasta en drink i ansiktet på mig. På mig? Jag har ju inte gjort nåt. Än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *