Dagens goda nyhet

Ja jag fortsätter väl att skriva då, även om bloggen ser konstig ut och jag hade önskat att jag kunde lägga ut bilder. Men men…

Dagens goda nyhet är att JAG INTE HAR COVID, ja jag har hållit mig instängd i tre (hela) dagar i väntan på besked (en snorig näsa kom att leda till provtagning) Tre dagar kanske inte låter så mycket för somliga, men jag fick paaaanik! Jag har hunnit bråka med min man om ”sättet han slänger mig ett par byxor” och jämfört det med en krigsförklaring. Jag har även hunnit skriva till min elektriker att den senaste installationen får vårt sovrum att se ut som ett bårhus OCH att det är hans fel om jag i och med detta blir nekrofil. Ni hör ju – jag kan inte vara bakom galler.

Ikväll bakar vi pizza och jag har köpt en piccolo-flaska med bubbel för att fira att allt kommer att bli som vanligt. Vad nu det är för något. Ha en underbar helg nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *