Dagens I-landsproblem

Jag har en stor fallenhet att köpa fel storlek då det gäller skor. Ja är de inte för stora så är det för små, men väldigt sällan sitter de som ett smäck. Kan detta bero på en psykisk åkomma, att jag inte unnar mig ett par sköna skor eller är det något annat? Jag kan tänka mig att jag köpt skor kort efter en flygresa och att fötterna är lite svullna och att det därefter blir en fel-investering, men för små?

Senaste inköpet (i förrgår) var ett par 42,5:or (goretex pga helvetes-vädret) men visst glappade det lite då jag gick runt sjön eller är det panikångest?

Ja jag har spenderat mycket pengar på skor och jag ger min son Armand de som är för stora och min son Aidan de som är för små (= de är överlyckliga) Jag gick tillbaka till affären bara för att möta min oro och provade samma sko i storlek 42 men där klämdes allt stortån. Hur kan det vara så stor skillnad på en halv storlek?

Nåväl nu ska jag andas lugnt och tänka på att vintern kommer och visst vill man ha en liten yvig socka i sin sko då? Må gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.