Dagens ord via Messenger

Får ett messenger-meddelande av min vän David och får direkt en en misstänksamhets-rynka i pannan (Du är skyldig mig Botox!) Info: David och jag har inte den relationen att han gör glada gubbar med hjärtan runt i sina meddelanden om han ens sänder något… Sedan blir jag förvånad då jag frågar om han är spammad och ”han” svarar ”nej” (kan spam svara?) Hm.

Krösa-Majan i mig bestämmer mig för att lägga ut en kuggfråga om våra ungdomsläger i Arnemark (där dessvärre David blev olyckligt chockad över några oskyldiga kill-tonårs-orgier som jag deltog i) och de som kapat hans konto hade ju NOLL KOLL på varken Arnemark eller orgier så därför blev kuppen avslöjad. Se så – var på er vakt, lite på ert omdöme!

Här kan du läsa mer hur detta lurendrejeri fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *