Den mörka ryttaren

Nya katastof-larm avlöser varandra och själv har jag liksom kapitulerat inför att jag med största sannolikhet också kommer att nås av denna mörkrets ryttare Corona, samt att överleva.

TVÄTTA HÄNDERNA!!! Men jaaa. Jag står ju och tvättar hår hela dagarna. Det är ju helt omöjligt att skydda sig då vissa människor inte ens känner att de är sjuka.

Jag hade hoppats att om man fått det en gång så blev man immun, men enligt obekräftade källor så är det inte fallet. Synd. Annars hade man ju kunnat göra som när vi var små, åka till en (1975 så rörde det sig om vattkoppor) drabbad, smittas och sedan göra bort det och planera för två veckors familje-tid.

Men nu tycker jag synd om alla äldre (de som dött i Italien är visst alla över 65 år) och de med nedsatt lungkapacitet. Jag är även rädd att denna osynlige ryttare kan tippa företag över konkursbranten om personal/ kunder uteblir. Bevara ert förnuft, ert mod och hopp. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.