Den omänskliga fanan

Jag känner mig som en vältränad person, en som med lätthet klarar av rätt mycket på gymet. MEN när jag ska göra övningen ”Human Flag” (vet verkligen inte om man kallar den ”mänsklig flagga” på svenska”) stöter jag på patrull. Det här var ju svårt. Jättesvårt.

Nåväl efter att ha provat några vändor så orkar jag åtminstone hoppa upp från golvet i denna högst besynnerliga position och nöjer mig med det. Med hjälp av Amorandas film kan jag dessutom klippa ut en stillbild som gör att jag ser superstabil ut, även om jag bara är och nosar i startpositionen.

Jag lägger ut både stillbilden och filmen hur bilden kom till, men folk orkar nog inte bläddra fram till filmen och jag får tusen likes för min omänskliga fana. Till slut får jag panik och raderar inlägget.

Vi tar en titt på hur man skall gå tillväga:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *