Den ständiga förändringen

Väl anlänt till medelåldern är det lätt att tro att man har avstannat i utveckling. Så är dock inte fallet för någon av oss, vilken ålder vi än befinner oss i! Jag har under de senaste månaderna märkt att min röst förändrats, ja det är inte bara det att den inte når lika högt, nej den börjar även låta lite mer som ”jag”.

Det har varit förvånansvärt dumt av mig att acceptera att min röst var en mild och luft-läkande stämma, när det hela tiden också lurade både skärpa och rasp i kulissen.

Det är tyvärr så att det finns människor som vill att man ska ”bli vid sin läst” dvs stanna kvar/ stanna upp på ett ställe där andra kan finna trygghet i vart man befinner sig.

Se så – rör på dig! Gör något som roar dig själv fast det oroar andra. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *