Djävulens husdjur

För att hinna med så mycket jobb som möjligt är det bara att ta sig upp i ottan. Idag börjar jag 07.45 och för att hinna med en morgon-promenad är det bara att vara uppe med trast-mamman (som byggt bo i ett rör till vårt hus) Om trast-mamman är det synd för de onda måsarna (JA gårdens husockupants-måsar ÄR djävulens husdjur) åt upp hennes förra kull, men hon bestämde sig för att inte ge upp.

Förra året födde måsarna barn på vår innergård och jagade alla som kom ut ur porten. Jag är ju rätt alert och klarade mig undan Satans näbb men vi har några pensionärer som typ fick operera in pacemakers efter chocken. Det var inte det värsta, nej måsbarn är besudlade med Belsebubs loppor och efter det att en i grannhuset gick i en vattenpöl full med detta så fick sedan hela deras lägenhet utrymmas/ saneras och alla sängar, typ och soffor Gehenna-brännas.

I år har vi försökt spänna upp en rovfågels-drake som ska hindra måsarna för att värpa nya demoner. Det gick visst inte. Men ryktet går att någon fångat in smådemonerna med en håv och kört de ut på landet. Funkade det? NEJ demonerna hade en djävulsk radar och hittade tillbaka.

Ryktet fortsätter sedan att typ ärkeängeln Gabriel på nytt håv-fångade dem och förpassade dem till Helvetet. Skönt på ett sätt, då de är som hemma för dem.

Nej nu måste jag vidare. Hej då!

2 thoughts on “Djävulens husdjur

  1. Det är fler än en gång i sommar då jag legat å funderat på varför måsar finns, å varför måste de etablera sig i städerna? Får man avlägsna måsar med tvång😁🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.