En av alla mina dagar

Onsdag. En specialdag. Som så många andra av mina dagar, borde jag kanske tillägga.
Jobb halv dag sedan snabbt kast till gym. Efter muskelaktivitet så är det vidare till Röda Korset där jag köper scenkläder till Aaron och By-Nissen som snart ska stå med mig på scen.

Från skjortor med snibb susar jag till förskola och förskoleklassen (vi behöver ett bättre namn på 6-års gruppen i skolan. Varför inte kalla detta för 1:an och så går vi istället till 10:an?) och hämtar upp Vincento och Frances för att gå på café. Vincento äter chokladkakor tills han får ont i magen och Frances pruttar så jag börjar misstänka tidig laktosintolerans.
Jag har bett Zeb äta ute ikväll med sina vänner så att jag då jag blir ensam får ta itu med ton och volym korrektur. Jag går igenom alla 9 låtar till den kommande föreställningen och skriver diverse önskemål om bagateller.
– Får jag sova snart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *