En fantastisk helg öppnar sig

Fredag. Man kan liksom höra hur det bubblar av fröjd mellan gårdarna. Själv kastar jag mig efter jobbet till gymet för att sedan möta upp med Malou och Kristo för en VIP-tillställning. Clarion Sky Bar har förnyat sig och vi minglar plötsligt runt i denna fina lokal och blir bjudna på obegränsat bubbel och snittar. Mmm.

Inte kan en helg öppna sig bättre än så här mitt sällskap. Eller kan den? Zeb är på en live-sänd teaterföreställning på Royal och det låter ju också toppen. Enda kruxet är att den var 4 timmar lång och jag inte ville att publiken skulle höra mig snarka. Inte för att jag tror att pjäsen är dålig, nej det är jag som är dålig på att sitta still.

Önskar er en fantastisk helg mina läsare. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *