En förmodad fullmåne

Jag vaknar tidigt. Just efter 04.00. Kan inte somna om. Är det fullmåne? 04.30 så slutar jag skruva på mig i sängen och går upp och skapar för mig en två timmars lugn morgonstund med musik (i ör-pluggarna) och omelett. Härligt. En kaffe till? Ja tack! Själv är bästa dräng.

Efter jobbet så tar jag och barnens mamma Eve och hyr en släpvagn, ja vi ska hämta en ny soffa till dottern Amoranda. Hon flyttar nästa vecka och nu vill hon ha det fint. Eftersom varken jag eller Eve kan backa med släp så får vi planera vår färd, men det hela går ypperligt. Vi klarar oss dessutom från regnet som rätt vad det är dånar ner.

Nu är jag hemma. Själv. Jag inser hur otroligt trött jag är. Kommer jag att orka vara vaken till 20:00? Håll tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *