En grinig gammal gubbe

Jag har tagit ledigt denna förmiddag pga gårdagens fest. Det visar sig vara ett klokt val då jag vaknar upp vid 06.00 då en av gästerna (som tuppat av under festen) vaknat vid liv och det blir espresso-frukost. 11.30 massage = Japp ett klokt val. Men, inom mig så bor denna dag en grinig gammal gubbe. Soundtracket invid är mitt. Vacker och lynnigt på samma gång.

Då kvällens planer förändras (allt från en förlorad tand till trötthet) ger jag själv upp, avbokar restaurangen samt biter mig själv armen. Den grinige gubben växer till sig. Chrystella som dock fattat galoppen ringer (jag vägrar att svara så hon textar) ”sluta sura, kom och drick bubbel” Den grinige gubben försvinner och jag klär mig fint och blir snäll igen. Vi äter lyx-buffé och dricker bubbel.

Allt är bra nu. Låt helgen öppna sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *