En kortfilm med det stora extra

Filmer verkar bli längre och längre. Sista filmen vi såg var ”The Hunger Games” (The ballad of the singbirds & snakes) i hela 2 timmar och 37 minuter! Filmen var inte dålig alls MEN hade man klippt ner den till 90 minuter så hade den nog vart FANTASTISK. Eller är det bara gubben i mig som saknar just den gamla klassiska film-tiden? Att det som inte kan berätta på en och en halv timme kan man lika gärna låta bli att filmatisera?

Slår på Netflix idag och får som förslag en kortfilm på 18 minuter. The After – Press play! Hur ska någon hinna berätta något på den korta tiden? Men jag har tid att undersöka den saken, 18 minuter har jag faktiskt till förfogande. Och så sveps jag in i en magisk värld av kärlek och sorg och så gråter jag och nickar. Ja visst. Jag förstår varför denna film är Oscarsnominerad i år. Se den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *