En ledig dag…

Idag har jag tagit en helt ledig dag från jobbet och jag har VILDA intentioner att bli så ungdomligt slö som jag bara kan. Det visar sig (givetvis) att jag är urusel på att vara frånvarande pubertal och istället sätter jag igång med matlådor som så där vid 08.30 är klara. Det blir en sorts gryta av nötkött (jag rensar ur fjolårets bitar) morot, tomat, chili, potatis och selleri – kort sagt det som ligger och drar sig i kylskåpet.

Sedan stundar ”göra ärenden på stan” och det innebär i mitt fall ett par mjuka ljusa sommar-jeans, en bukett blommor och ett besök på gymet!

Jag vet inte vad dagen mer har i sitt sköte, men jag förmodar att den blir underbar. Må gott!

https://www.instagram.com/p/CAXVP2NH37C/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *