En liten dispyt

En garderob i vår lägenhet i Nice behövs byggas och jag oroar mig lite för språk & estetik-förbristning av de franska hantverkarna. Ja jag minns ännu med fasa då de A: Satte ljusknappen till badrummet BAKOM en dörr i rummet INVID badrummet, samt att de B: Drog ledningarna DIAGONALT över väggarna. För att lugna mina franska nerver så skriver jag då en efterlysning på en sida för svenskar nere på Rivieran. ”Söker snickare i Nice som talar engelska (svenska?)” På några sekunder hinner grupp-medlemmen Erik drämma dit sin kommentar:

Då jag klickar på Eriks bild inser jag de höga riskerna att falla i hans dike, men ett sansat svar ska han få. Jag förstår att runt i vårt land sitter bistra gubbar och surar och bara längtar efter att bittert ånga fram sina gliringar till höger och vänster. Tänker dessutom (helt utan belägg) att det är samma män som röstar på SD och har disktrasor som luktar surt och som de ändå torkar bordet med så det också luktar surt. Nej nu får jag inte brusa upp, jag får leta reda på mitt luktsalt och slappna av. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *