En lördag i Stockholm

Så från gårdagskvällen kan jag rapportera att jag blev utbjuden av min fine man på en delikat middag (Hummer med rostat bröd, aioli, citronsmör och blandsallad
till förrätt/ Halstrad gösfilé med räkor, gräslöksemulsion, pepparrotspicklade betor och rostad potatis till varmrätt) Mmm.

Denna lördag har jag sedan tillbringat tillsammans med min vän Andy för att jag skulle få shoppa lite. Hur det gick? Mycket dåligt! Är det så när man blir gammal att man hittar plagg till sina barnbarn istället? Andy hittade dock världens snyggaste skor och en galet fin tröja och jag blev moloken. Men som tröst SÅ FICK jag Andys tröja istället, ja han (har ju börjat träna) hade liksom växt ur den.

Jag har nu tränat en timme i hotellgymet (inkl 20 språngmarsch för att trycka ner maten) och inväntar kvällen med ett stopp på ”Teaterbaren” och sedan hem till Anna-Mi & Andres på middag. Helgen har gått fort, ja i morgon flyger vi hem igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.