En måndag på sadeln samt hos osteopaten

Det är otroligt vad kaxig man är då man är påväg in till en spinningklass, ja här är två filmsekvenser = före & efter. Jag försöker vara snäll med ryggen (efter mitt ryggskott som jag fick för några veckor sedan) och spinningen har hittills gett mig förbränning, vader och ingen smärta!

Jag har även provat på något nytt idag, nämligen en osteopat! Vad är då detta? JO i Sverige är det vanligt med kiropraktorer och naprapater men i Frankrike är det ännu vanligare med osteopater. Hur var det då? Toppen. Det blev mycket stretch-vaggning av mjukdelarna i kroppen och så några frigörande nack-knaster-böjningar. Enligt min behandlare så var jag typ ok men bäckenet var snett och så fixade han till det i ett nafs = TACK!

Just nu marineras några jätteräkor i chili och vitlök, ja det är jag som lagar middag ikväll. PS: Samtidigt kokas räk-renset till en soppa för morgondagen. Må väl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *