En panik-Gt

Mitt behov av att ”poppa”, att sticka ut kan ibland vara knivigt. Som ikväll. Ja vi är bjudna på en sommarmiddag hemma hos Rob & Nill och jag än ansvarig för välkomstdrinken. På festen ska även några Göteborgare ansluta sig så pressen är ENORM!! Jag tog fram hjortron ur frysen redan i förrgår och sedan dess har de fått bada i en flaska gin. Idag var det dags att avsmaka. OMG INTE ETT SMAKSPÅR AV HJORTRON!!! Nu är goda råd dyra, jag om 90 minuter ska drinkar serveras. Jag slänger ner skiten i mixern och kör på högtryck och ämnar sedan sila av kärnorna i ett filter. Mynta? Lime? Tonic! Prosecco-topping? Valen är många och det är lättare att gå vilse än att få till den ultimata hjortron-Gt:n…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *