En tisdag efter 9 timmars sömn

Sover NIO timmar!!! Ja igår när klockan var 21.30 så orkade jag inte hålla ögonen öppna mer. Så med den alstrade kraften satte jag innan sju igång med en lergryte-stuvning som resulterade i åtta lunchlådor! Jag ger mig själv en medalj då kungen med största sannolikhet sitter inne i någon bunker och räds Coronan.

På lunchrasten (som är längre än vanligt då jag ju egentligen ska vara i Japan och inte blivit fulltecknad riktigt) så säger jag hej då till ryggont och visualiserar att jag är hel och stark och max 35. Det funkar och jag ger järnet!

https://www.instagram.com/p/B-HMgvLHSPs/

Ikväll ska jag på något nytt fenomen. Erica på jobbet har liksom hyrt Folkets Bio själv (visste inte att man kunde göra detta) och vi är tio stycken som ska se (den för mig helt främmande filmen) ”Queen & Slim”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *