En värmande blogg

Ops, visserligen har jag önskat mig vykorts-vinter MEN snön verkligen viner på mina 5000-stegs-promenad! Nu är värme en viktig komponent (vart har jag lagt täckbyxorna?) och te, miso-soppa, vetekudde och kronljus värmer gott.

Biblo-Agneta (jag skriver Biblo innan så att ni ska skilja henne från Abba-Agneta utfall hon skriver till mig senare) är en kund till min man har lovat sticka mig en filt! Så älskvärt.

MEN Zeb som känner mig väl tipsar Biblo-Agneta att hon inte ska köpa valfritt garn då jag tydligen är detaljpetig när det gäller nyanser (enligt Zeb – etc etc) så jag rusar iväg till garnaffären och väljer ut ett ull-baserat garn som är rosa-beige-krämvit-fägat.

Vad tycks?

Njut av vintern mina kära och tindra med ögonen som jag inbillar mig att barn gjorde förr då Kung Bore tog tronen i besittning fram till april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *