Ett litet sammandrag

Det är den andra januari och jag har vaknat upp och kokat mig vårt morgonkaffe.

Jul och nyårs-helgerna har nästan ebbat ut och idag gör sig Danjel, Bristol och tvillingarna reda att åka hem. De styr snart kosan mot Toscana, men de finns lösa planer på att de kommer till Luleå i mars och fasta planer på att vi kommer till Italien i april. Tjoho!

De andra vi hängt med under helgerna åker också hem idag, Becca åker mot Stockholm, Pierre och Hélène mot Luleå. Ja kvar blir bara Yill och Ginger som blir här två dagar till.

Trots att jag haft semester har jag knappt inte haft en lucka att skriva här på bloggen, så jag gör ett sammandrag och läger upp lite bilder/filmer. God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *