Ett nedvarvande projekt

Om man om söndagen inte traskar iväg till kyrkan så kan man göra något annat som bringar en frid. Ja först ett Pt-pass med Amoranda, men sedan går jag in i mitt nedvarvarande projekt ”sniffa parfym”. Jag har under åren samlat på mig små och stora prover av allehanda parfymer och jag sprayar nu på mig en om dagen, skriver ner vad jag tror att den innehåller och googlar sedan beståndsdelar samt recensioner.

Idag provar jag en spännande doft som heter ”Bowmaker” från DS & Durga. Lite sågspån och Brandy är det första jag skriver ner, en djup spännande doft som kan bli din/min för blott 1750:- Men låt er inte luras av första puffen, tänk att det tar en halvtimme innan doften landat. Analysera sedan HUR LÄNGE den stannar på din kropp, ja man lägger ju inte ner en förmögenhet på något som försvinner i en pust.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.