Fredagen den 13

Det är fredag och jag bockar av ännu en vecka. Låt helgen öppna sig – ja för ovanlighetens skull är jag lördags-ledig!

Det är en solig mars-vårdag och jag lämnar även mitt ryggskott bakom mig. Underbare Jay på Brambergs Kiropraktorklinik lägger sina helande händer runt mig och med rak rygg går jag sedan därifrån. Halleluja!

Det är fredag den 13 och nu vänder det. Jag och Eve har just besökt studion för sista gången och lagt på lite sång och på måndag är det dags att sända ”What we keep” vidare mot Spotify & co. (tjuvlyssning finns att lyssna på min Instastory under det närmast dygnet)

Det är afton samma kväll och jag sitter med mitt favvo-vin Bonterra och väntar på att Zeb ska laga dumplings-middag. Det är superstädat i lägenheten och golven luktar såpa. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *