Get well soon

Runt om mig insjuknar mängder av människor i någon form av förkylning (är det Corona, men vi vet bara inte om det?) På mitt gym så saknas instruktörer till passen och på mitt jobb saknas frisörer. De senaste 23 åren så har jag bara varit sjuk en och en halv dag (då jag fick bursit i armbågen och inte kunde lyfta armen) men annars så puttrar jag på alldeles utomordentligt.

Som egen företagare är det ju inte läge att fundera på att man känner sig liiite sjuk, nej hemma stannar man om man fått feber eller magsjuka eller om man på något sätt kan smitta sina kunder.

Hur gör jag för att hålla mig frisk undrar ni? Först och främst är alla kroppar unika och det som funkar för mig kanske inte passar lika bra för alla. MEN jag vill bara börja med att säga att RÖR på er. Fem gånger i veckan vill jag se er i någon form av pulshöjande aktivitet och det kan röra sig om en raskt promenad. Denna aktivitet bör hålla på i 45-60 minuter och det här är grunden för hälsa (och välgång)

Känner ni att något är på gång i kroppen, så mota Olle i grind. Esberitox (hälsokosten) funkar fint för mig, även riven ingefära och honung i en kopp té. Avsluta även din morgondusch med 15 sekunder iskallt vatten, ja det sätter sprätt på hela immunförsvaret.

Sov. Drick vatten. Krya på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *