Goals

Skam den som ger sig, ja det man gör ofta och regelbundet GER utdelning. Äter du chips och dricker vin varje dag samt inte rör på dig så ger det också utdelning. Men det var liksom inte det jag syftade på.

Amoranda har kämpat på flitigt nu (2 pass i veckan) och med tanke på hennes handikapp så är det en alldeles strålande prestation. Nu är hennes magmuskelatur så här stark (videon) och vi bygger sakta men säkert vidare.

Man får vara lite försiktigt med kroppen och behandla den med vördnad. Inte slita sönder en rygg med alldeles för mycket vikt, nej det går utmärkt att börja utan vikter och använda den egna kroppsvikten.

Lycka till med det väljer att göra regelbundet, ja det spelar ju ingen roll om du tok-fastar i två veckor om du sedan missköter ditt mat-intag resten av året. Sätt ett mål och sätt igång. Du kan göra det!

1 thought on “Goals

  1. Heja Amoranda!!! Hennes funktionshinder ger henne oanade krafter när hon riktar det mot sådant som ger henne energi och utdelning. Jag vet, specialpedagog med inriktning mot AST.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *