Gött i Göteborg

Tänk att en dag kan gå så fort… Ja vi startade med frukost och sedan öppnade en frisersalong och jag fick klippa både syster Bec och Ginger (som även fick sig lite guldfärg)

Sedan stundade MITT ANDRA försök att finna något vintage galant grönt (som är temat) till Avas 50-års fest här i vår. Jag fann en underbar skjorta med ett skogsmotiv och 70-tals krage, men mannen som burit den innan mig var dessvärre 1 dm smalare över bröstkorgen. BU. Fann dock ett par galanta skor på ACNE för 6500 som jag INTE köpte. BU igen. Dumplings-lunch och sedan paus (45 minuters nap) innan det var dags att göra sig klar för en föreställning.

Bec har koreograferat ”De Utomjordiska” i en förställning som heter ”Metamorfos” och det var en spännande barock-hybrid av antika och moderna instrument, mellan personliga anekdoter och fantastisk vacker sång. Jag har fyra ihopklippta snuttar här invid som inte gör förställningen rättvisa, men bara så ni får ett smakprov ändå:

Vi avslutade kvällen på baren Dorsia, där Bec och Gingers vänner dök upp och dessutom finaste Chaka-L som nu flyttat ner till denna regn-råa men dock vackra del av vårt land.

Tack för en underbar dag syster – I love you!

Rebecca Evanne
https://www.instagram.com/p/B9K17vnH5tX/

2 thoughts on “Gött i Göteborg

  1. Oh vilken spännande kombo. Hur länge pågår detta och vart? Värt ett Gbg:s besök! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *