I kristallkrone-land

Det är en sån där märkligt vacker dag här i norr. Ett sorts snö faller, ett som mer känns som om man blom-sprute-sprutar sig själv i ansiktet. De små flingorna reflekterar ljuset och blir till små små diamanter. De lägger sig på träden som i sin tur förvandlas till kristallkronor och man häpnar över dess prakt.

Jag och Gunilla F är på väg till salongen för att göra henne snygg som payback för hennes insats på ”Mon ami Mió Duet”. Vi lägger en bottenfärg och adderar sedan både highlight och lowlight och allt blir sagolikt vacker. Vill ni ta en titt så klickar ni här!

Jag är rätt matt i kroppen idag ja efter gårdagens urladdning så försöker jag skrapa ihop mig och bli som vanligt igen. Zeb fixar lunch åt oss och snart är det dags för mig att skjutsa min väninna till flyget. Tack för denna helg livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *